1. Allmänt

Denna policy avser integritet och beskriver hur

Tokigheter AB
Box 76
791 22 Falun

samlar in, lämnar ut och lagrar dina personuppgifter. Integritetspolicyn gäller när PrylTok tillhandahåller tjänster och produkter såsom t.ex. när du handlar hos oss på PrylTok, har kontakt med vår kundservice eller besöker vår webbplats.

Med integritetspolicyn vill vi att du skall kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss samt visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning.

2. Personuppgiftsansvarig

PrylTok är personuppgiftsansvarig för att PrylToks behandling av dina personuppgifter sker i enlighet med tillämplig lagstiftning.

Tokigheter AB
Box 76
791 22 Falun
Dalarnas län
E-post: gdpr@pryltok.se

3. När behandlar vi personuppgifter?

När du besöker vår webbsida, handlar hos oss, prenumererar på nyhetsbrevet eller kontaktar vår kundservice behöver vi samla in och behandla dina personuppgifter. Vi samlar in denna information för att kunna erbjuda den service och funktionalitet som förväntas när du handlar hos oss.

4. Vilka personuppgifter behandlar vi?

Vår datapolicy innebär att vi sparar och hanterar så lite av dina uppgifter som möjligt. Det betyder att vi bara använder de uppgifter som är nödvändiga för att bearbeta din beställning och upprätthålla kommunikationen med dig. Personuppgifter vi samlar in för dig som är kund är följande:

  • Namn
  • Adress (leverans- och räkningsadress
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Kundnummer
  • Köphistorik
  • IP-adress och information om användning av webbplatsen

För att kunna utföra din beställning fullständigt överlämnar vi dina uppgifter till våra samarbetspartner, BigBuy och Klarna. När du besöker vår hemsida sparar vi följande uppgifter av administrativa och tekniska skäl: typ och version av använd webbläsare, datum och tid för besöket och din IP-adress. Dessa uppgifter blir anonymiserade och används för vår statistik och för att vi ska kunna förbättra vår internet- och onlinetjänst. Dessa uppgifter sparas i Google Analytics och kan inte kopplas till en specifik person. Detta innebär att dina personliga uppgifter alltid förblir skyddade.

5. Hur länge sparas personuppgifterna?

PrylTok sparar endast personuppgifterna så länge det behövs. Har du gjort ordrar så behöver vi spara dina uppgifter i sju år för vår bokförings skull.

Vill du att vi ska ta bort dina personuppgifter tidigare än så eller vill säga upp ditt samtycke angående exempelvis digital kommunikation i form av nyhetsbrev är du alltid välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig. Vill du inte längre ta emot nyhetsbrev från oss kan du även avregistrera dig via länk direkt i nyhetsbrevet.

6. Hur skyddas dina personuppgifterna?

PrylTok.se har vidtagit alla nödvändiga säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter och så att du kan känna dig trygg när du lämnar personuppgifter till oss. Vi hindrar obehörig åtkomst & spridning genom att spara personuppgifter i databaser som är skyddade genom säkra servrar skyddade med krypterade nycklar.

7. Vilka rättigheter har du?

Du har alltid rätt till att när som helst få ett utdrag på vilken information vi har om dig och få veta hur samt i vilket syfte personuppgifterna används.

Om du inte skulle samtycka längre med hur vi använder dina personuppgifter har du rätt till att göra invändningar samt ta tillbaka ditt samtycke. Du har även rätt att begära att vi tar bort de personuppgifter vi har lagrat om dig.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss via gdpr@pryltok.se om du har frågor kring hur vi behandlar dina personuppgifter.

8. Cookies

Pryltok använder cookies på webbplatsen, mer information hittar du i vår cookiepolicy.

9. Ändringar i integritetspolicyn

Vi förbehåller oss rätten till att ändra våra dataskyddsförklaringar ifall det skulle bli nödvändigt.  Ifall vi ändrar grundläggande paragrafer i denna dataskyddsförklaring kommer vi att gå ut med information om detta på vår hemsida.

10. Kontaktuppgifter

Det som är intresserade och har frågor om dataskydd når oss på följande adress.

Tokigheter AB
Box 76
791 22 Falun
Dalarnas län
E-post: gdpr@pryltok.se